De Werve Breda

Op een prachtige locatie in het Ginneken te Breda is voormalig zorgcentrum De Werve gelegen. Vanaf maart 2016 is zorginstelling Surplus gestopt met de zorg en zijn de panden beschikbaar gekomen. In samenwerking met architectenbureaus Oomen en Van Beijsterveldt & Gommers werkt Maas-Jacobs aan de transformatie van dit markante gebouw tot een toonaangevend plan: De Werve.

 

Het plan
Het totale plan is onderverdeeld in meerdere deelplannen. Zo worden middels transformatie 13 appartementen en 4 woningen gerealiseerd in het markante gebouw ‘De Werve’. Bij de transformatie blijven karakteristieke elementen als bestaande trappen, hoge plafonds engevel van het gebouw zoveel mogelijk behouden. In de Werfstraat, naast het huidige gebouw, komt een nieuw pand bestaande uit 7 appartementen en 1 royale woning. Deze nieuwbouw sluit in zijn architectuur en uitstraling aan bij ‘De Werve’. Ook voor het bestaande pand ‘De Dissel’, op de kruising van de Teijchinélaan en Cartier van Disselstraat, wordt een nieuw plan ontwikkeld.

 

De Planning
Momenteel zijn we volop bezig met de uitwerking van de plannen. De komende periode zal worden gebruikt om toe te werken naar een passend plan met kwalitatief hoogstaande woonruimten waarbij het wooncomfort centraal staat. Naar verwachting kunnen we u in het voorjaar van 2017 nader informeren en zal de verkoop medio zomer 2017 van start kunnen gaan.
Heeft u nu al interesse? Schrijf u in en blijf op de hoogte!

 

 

Een indruk

Bekijk hier enkele impressies van dit prachtige project.Interesse?

Als eerste hiervan op de hoogte zijn? Schrijf dan vandaag nog in!